Tuesday, January 15, 2013

PROJEK BUAT DUIT RAYA 2015 & PINJAMAN PERIBADI 2015






















TEKNIK BUAT DUIT RAYA 2015 DENGAN HANDPHONE
Bisnes yang tidak merugikan anda bila menyertainya..........
‪#Program simkad Tunetalk-Tone Plus wow
:-Revolusi dimana hanya dengan handphone kita boleh jana Pendapatan pasif seumur hidup!!....
*selama ini kita hanya habiskan duit dengan handphone..habis topup,isi lagi..habis topup isi lagi...tanpa satu pun pulangan kita dapat.
*dengan program ini,kita pula dibayar dengan pulangan dan faedah dari simkad ini...
*Yang menariknya,kita diberi peluang menjana pendapatan yang lumayan secara santai...just pakai..rekomen..daftar dan jana income....boleh buat secara online & offline.
SYARAT-SYARAT
:-daftar sebagai ahli
:-yuran keahlian,Rm90 seumur hidup
:-anda diberikan 1keping simkad percuma
:-topup didalam Rm30 percuma
:-disertakan insuran kemalangan jalanraya Rm100k( topup RM50* )
:-bila anda topup,anda diberi point..dan point itu boleh ditebus dgn tiket airasia,smartphone,call free dan mcm2 lagi...dan juga dapat kredit free setiap kali anda topup.
:-keahlian seumur hidup sbg rakan niaga TonePlus sdn bhd
BAGAIMANA CARANYA??menukar prepaid(mendaftar)menyebar dan mengajak rakan(rekomen)Daftarkan rakanjana pendapatan
BAGAIMANA NAK MULA MENJANA PENDAPATAN ?
Konsepnya mudah, murah dan semua orang mampu buat
1) Anda hanya perlu menjadi pengguna talian prepaid WOW Tone Plus-Tune Talk.
2) Anda hanya perlu memperkenalkan simkad WOW Tone Plus kepada saudara mara, adik beradik, sahabat handai, rakan-rakan dan kepada sesiapa sahaja.
ANDA TAK PERLU MENJUAL APA-APA !..anda hanya perlu jual FAEDAH&PELUANG JANA INCOME dari simkad ni................
-KEUNTUNGAN-Komisen Tajaan Rm20 setiap kali anda daftarkan rakan barukomisen Topup,setiap kali rakan topup, anda akan diberi komisen topup sehingga 39%...
*sendiri topup 3%-7%
*Level 1 13%
*Level 2 13%
*Level 3 13% infiniti tanpa had
Cth,......
rakan topup rm100x13%=Rm13.00
(komisen anda).....
*itu jika seorang,kalau ada 100org (x) topup Rm100( x )13%=??kira sendiri...
*inilah komisen pasif yg akan anda dpt selagi orang topup & menggunakan simkad tersebut....
*komisen ini akan bertambah dan membesar sehinggalah pada satu tahap anda nak tahan pun dah tak boleh....anda terpaksa jadi kaya..hihi,
*komisen ini akan dikumpul dan dimasukan ke akaun bank anda setiap 25hb.
Bonus Tahunan/pakej umrah percuma
''JOM TUKAR''
->''dulu kita membayar,sekarang kita pula dibayar''
‪#Kerjasama antara 3 syarikat tempatan iaitu Tonegroup,celcom dan TonePlus sdn bhd...mendapat sokongan dari LPKPM(LEMBAGA PELINDUNG DAN KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA)dan juga YAYASAN SULTANAH BAHIYAH
-KEKUATAN PROGRAM-Produk keperluan(simkad)modal kecil(Rm90)maintain rendah
(Rm30 topup sendiri)
Repeatsale
(bila org topup dapat komisen)
Tiada servicemudah duplikasimarket luas,37juta pengguna hp....
{SILA BACA}
*untuk menyertai program ini,anda hanya perlu sediakan RM90 yuran keahlian seumur hidup...
*bank in ke akaun MAYBANK saya 153083157206 atas nama Abdul Mohamed aziz
*no hp:011-22404878
*lepas bank in,sila info saya dan berikan butir-butir pendaftaran yg saya mahu:-
-nama penuh
-no ic/passport
-alamat surat menyurat
*saya akan aktif dan daftarkan keahlian anda
*simkad akan dikirim ke alamat anda,step seterusnya akan diberitahu.........

































Kpd sesapa yg perlukan modal utk berniaga atau pinjaman peribadi ,bole hubungi sy 01122404878 (call/sms/whassup/Telegram) untuk info ...
$ x perlu gmbar kedai
$ x perlu sain / sokongan sesapa
$ x perlu penjamin
$ x perlu menagih simpati
$ x perlu merayu - rayu
$ blacklist/ ccris/ ctos juga layak memohon
$ pinjaman sehingga maksimum 20x gaji
$ pinjaman perniagaan sehingga RM 500K tertakluk pada terma dan syarat...
Pinjaman dana melalui koperasi Pembangunan inovasi Selangor Berhad ( B-41224)




TIADA MASA UNTUK PERGI KE BANK UNTUK MENGURUSKAN PINJAMAN??? TIADA BAYARAN PENDAHULUAN!!!
BERIKUT MERUPAKAN PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN:
1. KAD KREDIT
• visa / mastercard
• gold / platinum

2. PERSONAL LOAN PREMIUM (konvensional dan Islamic)
• kempen sehingga: 30 DISEMBER 2015
• berumur 18 tahun ke atas sahaja
• pendapatan tahunan 48K
• pinjaman sehingga 7 tahun
• 20% cash back untuk paymaster

3. Pinjaman Perniagaan (konvensional dan Islamic)
• untuk peniaga sahaja
• dokumentasi mudah
• tiada penjamin
• pinjaman sehingga 250k
• 2 - 5 tahun pinjaman fleksibel
4. PENGGABUNGAN HUTANG
• jimat sehingga 2% kadar efektif
• kadar faedah serendah 7.5% setahun
• jumlah pinjaman dari 5K
• pinjaman selama 5 tahun
• wang tambahan sehingga 100% dari jumlah penggabungan hutang
5. PINJAMAN PERIBADI
• Berumur 21 tahun keatas
• pendapatan minima 24K setahun
• kadar faedah 12% setahun
• jumlah pinjaman dari 5K
• pinjaman sehingga 5 tahun...

Pinjaman Peribadi dan Pernigaan Melalui Bank Rakyat, Hong Leong Bank dan Allince Bank

PINJAMAN BANK RAKYAT: pinjaman kpd pekerja2 di sektor kerajaan dan swasta yang besar
-yang dah ada pinjaman dengan bank rakyat juga layak memohon

pinjaman pernigaan atau peribadi melalui HONG LEONG bank dan ALLINCE BANK, syarat utama
-ssm yang berdaftar
1-ssm atas 2 tahun (proses 3, 4 hari)
2-ssm bawah 2 tahun (proses 2 minggu)
-kerja di sektor kerajaan atau swasta..
3-no ctos, no ccris

BERITA BAIK!!!! TAWARAN HEBAT!!!

Adakah anda perlukan WANG SEGERA?
Anda BLACKLIST/CTOS/CCRIS?
Anda juga dibebani HUTANG di Syarikat Pinjaman Berlesen yg lain?
Kami boleh menyelesaikanya untuk anda!!
Pinjaman peribadi khas utk kakitangan KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/KWSP (50 & 55 TAHUN)

# TANPA UPFRONT
# KELULUSAN SEGERA
# PEMBAYARAN BALIK YANG FLEKSIBLE

DOKUMEN YANG MUDAH ..
* Slip gaji 3 bulan terkini
* Statement bank 3 bulan terkini
* Bil api & air terkini
* Penyata KWSP
* Surat pengesahan jawatan (jika ada)

Perlukan wang dengan segera dgn pajak atau jual terus barang anda seperti contoh:-
Kereta
Motor
Laptop
Handphone/table
Barangan elektrik atau apa shj brg

Cara mudah shj,whatsapp jenis dan gambar brg yg heƱda dipajak atau dijual utk penilaian harga barang dgn segera..jika setuju dgn harga yg dipersetujui..pihak kami akan ketempat anda utk sign agreement. Dan berikan terus tunai kpd anda.


Menghadapi masalah kewangan ?
kami sedia membantu anda!!

*Tiada upfront
*Tanpa penjamin dan cagaran
*Faedah yang rendah
*Bayaran yang fleksibel
*Tempoh pembayaran sehingga 60 bulan

Terbuka kepada semua ..
* Kakitangan kerajaan
* Pekerja swasta
* Penerima pencen & socso
* Menunggu pengeluaran EFF (umur 50 &55 tahun)
* Blacklist ctos & ccris juga layak

 HUBUNGI : AZIZ  ( 01122404878 )
(SELURUH MALAYSIA) 
BANKRUPSI DAN ADA AKPK PUN LAYAK MEMOHON........KELULUSAN 3 HARI SAHAJA.TQ