Tuesday, January 15, 2013

PROJEK BUAT DUIT RAYA 2015 & PINJAMAN PERIBADI 2015







TEKNIK BUAT DUIT RAYA 2015 DENGAN HANDPHONE
Bisnes yang tidak merugikan anda bila menyertainya..........
‪#Program simkad Tunetalk-Tone Plus wow
:-Revolusi dimana hanya dengan handphone kita boleh jana Pendapatan pasif seumur hidup!!....
*selama ini kita hanya habiskan duit dengan handphone..habis topup,isi lagi..habis topup isi lagi...tanpa satu pun pulangan kita dapat.
*dengan program ini,kita pula dibayar dengan pulangan dan faedah dari simkad ini...
*Yang menariknya,kita diberi peluang menjana pendapatan yang lumayan secara santai...just pakai..rekomen..daftar dan jana income....boleh buat secara online & offline.
SYARAT-SYARAT
:-daftar sebagai ahli
:-yuran keahlian,Rm90 seumur hidup
:-anda diberikan 1keping simkad percuma
:-topup didalam Rm30 percuma
:-disertakan insuran kemalangan jalanraya Rm100k( topup RM50* )
:-bila anda topup,anda diberi point..dan point itu boleh ditebus dgn tiket airasia,smartphone,call free dan mcm2 lagi...dan juga dapat kredit free setiap kali anda topup.
:-keahlian seumur hidup sbg rakan niaga TonePlus sdn bhd
BAGAIMANA CARANYA??menukar prepaid(mendaftar)menyebar dan mengajak rakan(rekomen)Daftarkan rakanjana pendapatan
BAGAIMANA NAK MULA MENJANA PENDAPATAN ?
Konsepnya mudah, murah dan semua orang mampu buat
1) Anda hanya perlu menjadi pengguna talian prepaid WOW Tone Plus-Tune Talk.
2) Anda hanya perlu memperkenalkan simkad WOW Tone Plus kepada saudara mara, adik beradik, sahabat handai, rakan-rakan dan kepada sesiapa sahaja.
ANDA TAK PERLU MENJUAL APA-APA !..anda hanya perlu jual FAEDAH&PELUANG JANA INCOME dari simkad ni................
-KEUNTUNGAN-Komisen Tajaan Rm20 setiap kali anda daftarkan rakan barukomisen Topup,setiap kali rakan topup, anda akan diberi komisen topup sehingga 39%...
*sendiri topup 3%-7%
*Level 1 13%
*Level 2 13%
*Level 3 13% infiniti tanpa had
Cth,......
rakan topup rm100x13%=Rm13.00
(komisen anda).....
*itu jika seorang,kalau ada 100org (x) topup Rm100( x )13%=??kira sendiri...
*inilah komisen pasif yg akan anda dpt selagi orang topup & menggunakan simkad tersebut....
*komisen ini akan bertambah dan membesar sehinggalah pada satu tahap anda nak tahan pun dah tak boleh....anda terpaksa jadi kaya..hihi,
*komisen ini akan dikumpul dan dimasukan ke akaun bank anda setiap 25hb.
Bonus Tahunan/pakej umrah percuma
''JOM TUKAR''
->''dulu kita membayar,sekarang kita pula dibayar''
‪#Kerjasama antara 3 syarikat tempatan iaitu Tonegroup,celcom dan TonePlus sdn bhd...mendapat sokongan dari LPKPM(LEMBAGA PELINDUNG DAN KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA)dan juga YAYASAN SULTANAH BAHIYAH
-KEKUATAN PROGRAM-Produk keperluan(simkad)modal kecil(Rm90)maintain rendah
(Rm30 topup sendiri)
Repeatsale
(bila org topup dapat komisen)
Tiada servicemudah duplikasimarket luas,37juta pengguna hp....
{SILA BACA}
*untuk menyertai program ini,anda hanya perlu sediakan RM90 yuran keahlian seumur hidup...
*bank in ke akaun MAYBANK saya 153083157206 atas nama Abdul Mohamed aziz
*no hp:014-2902902
*lepas bank in,sila info saya dan berikan butir-butir pendaftaran yg saya mahu:-
-nama penuh
-no ic/passport
-alamat surat menyurat
*saya akan aktif dan daftarkan keahlian anda
*simkad akan dikirim ke alamat anda,step seterusnya akan diberitahu.........



















Kpd sesapa yg perlukan modal utk berniaga atau pinjaman peribadi ,bole hubungi sy 01122404878 / 0142902902(call/sms/whassup/Telegram) untuk info ...
$ x perlu gmbar kedai
$ x perlu sain / sokongan sesapa
$ x perlu penjamin
$ x perlu menagih simpati
$ x perlu merayu - rayu
$ blacklist/ ccris/ ctos juga layak memohon
$ pinjaman sehingga maksimum 20x gaji
$ pinjaman perniagaan sehingga RM 500K tertakluk pada terma dan syarat...
Pinjaman dana melalui koperasi Pembangunan inovasi Selangor Berhad ( B-41224)




TIADA MASA UNTUK PERGI KE BANK UNTUK MENGURUSKANPINJAMAN??? TIADA BAYARAN PENDAHULUAN!!!
BERIKUT MERUPAKAN PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN:
1. KAD KREDIT
• visa / mastercard
• gold / platinum
2. PERSONAL LOAN PREMIUM (konvensional dan Islamic)
• kempen sehingga: 30 april 2015
• berumur 30 tahun ke atas sahaja
• pendapatan tahunan 48K
• pinjaman sehingga 7 tahun
• 20% cash back untuk paymaster
3. Pinjaman Perniagaan (konvensional dan Islamic)
• untuk peniaga sahaja
• dokumentasi mudah
• tiada penjamin
• pinjaman sehingga 250k
• 2 - 5 tahun pinjaman fleksibel
4. PENGGABUNGAN HUTANG
• jimat sehingga 2% kadar efektif
• kadar faedah serendah 7.5% setahun
• jumlah pinjaman dari 5K
• pinjaman selama 5 tahun
• wang tambahan sehingga 100% dari jumlah penggabungan hutang
5. PINJAMAN PERIBADI
• Berumur 21 tahun keatas
• pendapatan minima 24K setahun
• kadar faedah 12% setahun
• jumlah pinjaman dari 5K
• pinjaman sehingga 5 tahun...

 HUBUNGI : AZIZ  ( 0142902902/01122404878 )
(SELURUH MALAYSIA) 
BANKRUPSI DAN ADA AKPK PUN LAYAK MEMOHON........KELULUSAN 3 HARI SAHAJA.TQ